Treska na dábelský způsob
20. 4. 2007
1kg tresčího filé
2 lžíce oleje
sůl
pepř
1 lžíce hořčice
citronová kůra
2 zelené papriky
1 lžíce sekané petrželky
1 lžíce sušené dobromysli
2 lžíce másla
1 lžíce strouhané housky
Postup :
Tresčí filé osolíme , opepříme, pokapeme citronovou št'ávou , potřeme hořčicí a vložíme do pekáčku vytřeného oleje . Posypeme petrželkou , dobromyslí , nakrájenými paprikami , strouhanou houskou , poklademe kousky másla a vtroubě upečeme dozlatova .
2 lžíce oleje
sůl
pepř
1 lžíce hořčice
citronová kůra
2 zelené papriky
1 lžíce sekané petrželky
1 lžíce sušené dobromysli
2 lžíce másla
1 lžíce strouhané housky
Postup :
Tresčí filé osolíme , opepříme, pokapeme citronovou št'ávou , potřeme hořčicí a vložíme do pekáčku vytřeného oleje . Posypeme petrželkou , dobromyslí , nakrájenými paprikami , strouhanou houskou , poklademe kousky másla a vtroubě upečeme dozlatova .