Smažené ryby po italsku
30. 4. 2007
1 kg ryb ( kapr , drobné sladkovodní ryby , filé z mořských ryb )
tuk na smažení
sůl
Na těstíčko :
3 vejce
3 lžíce mouky
2 lžíce oleje
1 lžíce mléka
1 lžička drceného rozmarýnu
sůl
pepř
sekaná petržel
Postup :
Ryby rozkrájíme na kousky , osolíme a omočíme v těstíčku (připraveném z vajec , mouky , oleje , mléka , rozmarýnu , soli, pepře a sekané petrželky). Usmažíme je do růžova .
tuk na smažení
sůl
Na těstíčko :
3 vejce
3 lžíce mouky
2 lžíce oleje
1 lžíce mléka
1 lžička drceného rozmarýnu
sůl
pepř
sekaná petržel
Postup :
Ryby rozkrájíme na kousky , osolíme a omočíme v těstíčku (připraveném z vajec , mouky , oleje , mléka , rozmarýnu , soli, pepře a sekané petrželky). Usmažíme je do růžova .